Blueberry pancakes

Så nu kommer den återkommande helguppdateringen:

Har haft världens lugnaste helg, vilket har varit sjukt skönt men också lite frustrerande då man verkligen får mersmak för att bara vara ledig! i fredags åkte jag och emil på en impulsare till mamma i Täby och åt entrecôte med potatis och bea, och så gjorde jag gino till efterrätt och vi mös framför idol.

Efter mammas blueberry pancakes (man måste skriva på engelska för att få in att det var american pancakes) med sirap spenderades hela lördagen i soffan framför svensk film (kärlek) och även ett tag med carro och en sväng på vinden för att leta rätt på mina gamla playstationspel utan framgång.

sen åkte jag in till stan mötte upp emil för att gå på bio. blev ingen bio utan bagel street café på kungsgatan där vi satt och kollade på folk som gick förbi och sen hamnade vi på bishop och tog några öl, hem till lägenheten öppnade en flaska rött i sällskap med spotify. däckade ganska fort på soffan dock efter bara några sippar.
snygga killen


gino.

Kan härmed konstatera att jag tycker gino är svinäckligt. så ledsen över att vi bara förstörde all god färsk frukt genom att slänga in den i ugnen så att allt smakade likadant, en varm äcklig sörja! tyckte verkligen det smakade skit och jag som älskar allt sött liksom. är 59miljoner gånger godare att ha frukten färsk och doppa i smält choklad istället! MMmm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0