17 oktober

Blev aldrig något läsande igår då uppdateringen av iPhonen tog 7 år eftersom jag har 4 000 bilder (7 år = överdrift. 4. 000 bilder = sanning). Tyckte verkligen inte att det blev någon stor förändring, kom in lite konstiga färger här och var och man kunde dra ner nåt fönster och se vad det var för väder. Ja det var väl det. Får se om jag upptäcker charmen under tiden.

Usch ångest på att jag redan ångrar min pälsjacka från H&M och inte använt den en enda gång. Den är så jääävla stor, inte i storleken utan bara STOR som en björn känner jag mig i den. Idag hade den nog varit på sin plats då det var PISSkallt.

Igår bokade jag och Emil hotell till 1års dagen. Blir på Clarion Hotel Sign där det även finns Selma City Spa. Så vi går väl på spat på eftermiddagen, ut på stan och äter middag, sover på hotellet och sen upp och äta en god hotellfrukost på söndagen. Blir perfa det där.

På tal om Emil och år så fyller min närmaste killkompis 21 idag. GRATTIS bästa du :)Igår köpte jag den efterlängtade tröjan och idag matchar jag den som sagt till skinnbyxor och converse... men inte pälsen, var inte tillräckligt vågad idag.


försökte space-a till det lite med bilder ur olika vinklar tog en del underifrån (tur att ingen på kontoret kom in just då) som dock blev så många att när jag fick till vinkeln hade jag hunnit bli helt röd i ansiktet av att ha huvet upp och ner så jag skippar de ..

och för den uppmärksamma så ja det är samma avskavda oranga nagellack som jag haft i flera veckor. Månadsjubileum idag faktiskt sen jag målade på det. grattis till det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0