bästavän :)

Idag är det tråkigt väder och jag vill hem.. Men grejen är att jag tror inte det skulle vara speciellt mycket bättre hemma. Visst det finns människor jag kan umgås med men jag tror inte jag skulle göra det speciellt mycket heller och då får man bara ångest av att man sitter hemma fast man kan träffa folk. Här går det inte ens. Igår somnade jag väl vid 4 kanske.. Jag satt uppe kollade på bilder och tänkte. På allt, på oss, på dig, men framför allt på mig. Hur jag kunde vara så jävla .. lurad.. Jag undrar om det här är slutet nu vi har ändå träffats i ca 10 månader nu. Men nu har du kanske uppnått ditt mål.. Det du var ute efter.. Nu är jag väl inte till någon nytta längre.. Eller!? Det är det jag undrar. Därför vill jag träffa dig, inte ensam utan med andra och se hur fan du skulle bete dig mot mig. Och bråket mellan er två det var så jävla rätt. Dig har jag inte ens pratat med men skämtet som den andra drog var ju bara så jävla rätt och följdfrågorna. Så underbart rätt, jag hoppas det fick dig att tänka till. Tack för det EH, du kommer alltid stötta mig :D jag har den känslan. Även om du inte alltid vet hur du ska visa din kärlek så finns den där :) det tackar vi för, vännen. Beauty is a feeling

tristess

3 dagar senare. Lite brunare och lite tjockare. haha. Jag fick faktiskt en hel del färg när jag solade idag. Och jag fick faktiskt en hel del fett när jag svullade i mig glass idag och i förrgår........ jag ska nog chilla lite med det under helgens arbetstimmar ;p. När man är här utan några vänner och det blir börjar bli lite långtråkigt så börjar man lätt undra hur det skulle vara att bo i en sån här sommarstad på heltid. När jag har sett Emma och Julia har det verkat vara så glada osv.. och senast idag sa Staffan att det här verkligen var en sommarstad och att det var helt dött på vintern. Men alla invånarna går ju inte direkt i dvala på vintern. Alla ungdomar tex. vad gör de? De måste ju också umgås som vanligt. Nåväl.. Jag ska väl inte spekulera i det där får väl prata lite med Emma. Men det jag ville komma fram till var att jag inte skulle vilja på i en sån här liten håla. Men efter det jag skrev är jag inte speciellt säker längre :p. Det är inte så jävla mycket fart i Täby på vintern heller. Man har sina vänner se man kanske sitter och umgås med men det måste man ju göra här med. Visst, du har närheten till Stockholm där det är massa folk. Men vad spelar det för roll om det är folk runt omkring dig när du tex är och shoppar!? det är inte direkt som att någon går fram till en främling och börjar prata.. Inte i stockholm inte! Om du inte är 18 vill säga och kan gå på krogen. Då är det väl en sak. men innan dess vad fan spelar det för roll!? ingen alls kanske! Jag är rätt så trött på Täby men saknar vissa. Carro exempelvis. hon sprider glädje i mitt liv och förstår alltid vad jag menar. Det betyder mycket. Inte bara full med skit :) Men jag är väl inte bättre själv antar jag.. jajajaaa

Förövrigt kommer mamma och pappa imorgon.
Nu ska jag nog gå och kolla lite på Spanien - Ryssland sen ska jag fortsätta i Snabba Cash. Den är rätt bra, man fastnar i den åtminstone.


Beauty is a feeling.


Midsommar

Första dagen på glassbaren idag. Nice jobb ju och trevligt folk. Första dagen är jag med andra ord nöjd med :)
Startade med att komma 10min försent vilket inte var underbart och tanten blev lite sur menmen jag får väl ta igen det med min otroliga sociala kompetens;) haha! nerrå.
Imorgon ska jag få mitt schema tror jag. Då får jag se hur länge jag blir kvar här uppe. Kan bli upp mot 5 veckor det lär bli en aning segt. Men förhoppningsvis får jag besök av Martin Linn Kajsa Madde :)

Midsommar var grymt :D det blev Kajsa Micaela Michaela Jeanette EmelieLundblad Linn som kom på besök hit till öret och vi sov i tält på tomten. Vid 5 gick vi till midsommar stången och Jag Emelie och Micaelorna dansade hejvilt hah :p Sen gick vi och åt en mysig middag med jättegod mat. Pasta med oxfilé för de flesta ceasarsallad för challan och lax för resten. vi satt där i ett par timmar sen blev det tillbaka till huset för kvällsmaken och hämta lite proviant om vi säger så.
Vi (de flesta av oss.. :P) drog mot klipporna och träffa victor viktor och jocke. Vi gjorde helt klart festen på klipporna och två gäng kom och satte sig där och en snubbe hade gitarr. Väldigt mysigt :)

Sen gick vi runt på stan (FULLsmockat som vanligt) och pratade med trevligt folk :) sen endade vi up på bryggan med killarna. och sen så slutade kvällen som den gjorde för min del.

Nu ska vi ut och äta på mammas biiirthday :)
Ciao

ROCKBAND!

Det blev bannejmej inget OC. Men den här dagen har jag ägnat åt att sova. Efter jag och Martin vaknade upp i det otroligt kyliga rummet gick jag och kollade på discovery channel (sanna mina ord) medan martin kollade igenom mina 700 mobilbilder. och det var rätt intressant faktiskt. Men tillslut somnade jag. Sen när martin hade gått somnade jag igen. Sen såg jag leo satt lite framför min älskade dator! Sen somnade jag igen jag tror jag var vaken 3h eller nåt :) haha..
Men framåt 7tiden vaknade jag till gick och mös lite med skrållan och sååå. Sen åkte jag till centrum för att möta micaela linn challan och madde. Vi åkte till hampus med liiiilllhänke för att spela GH rock band. sjuuuuukt kul!
Det ska fan införskaffas när det kommer till SVERIGE! GRYYYYYYYYMT!

Just nu sitter jag lite och beskådar en viss muskelbild!? HAHA!! ajaa tja snyggiiiing.

Imorgon ska jag upp och jobba vid 8 KUL VA!? klockan är två nu.... mindre KUL


mm

Måndag. Sommarlov! Första dagen på det otroligt efterlängtade sommarlovet.
Vad gör man nu då? :p haha
Planer - Midsommar med tjejerna. Jobba i öregrund. PUNKTSLUT! vilka planer.. Jag har iaf fått jobb i glassbaren :D GLASSIGT jobb! höhööö.


Snälla, rädda mig någon

En timmes lektion, slutade tidigt, dåligt väder, inget att göra, spendera pengar på sushi och godis, kolla på tapeter med mamma, hyra film.

Det är som ett hål inuti. Ett hål av saknad efter trygghet, närhet och "tvåsamhet".
Det känns hemskt att säga det! Men jag saknar dig redan.. :p Och jag saknar dig riktigt mycket.

Everything comes to an end!

Den här veckan har varit döö-slapp!
Vi kommer ha haft 3 lektioner måndag till torsdag,
jag har varit på en hittils men ska nog till svenskan imorgon.

Idag mår jag nog bra, ungefär som jag brukade må förut fast med lite förändringar.

Jag och Erik är inte tillsammans längre, och det känns ju tråkigt.
Jag blev ledsen till en början men nu känns det helt okej även fast jag tycker det är synd.
Vi tycker nog fortfarande om varandra lika mycket, men vårat förhållande var nog inte särskilt bra
Vi tjafsade för ofta och det tärde nog mer än det närde, eller hur fan man brukar säga :)
Nåväl jag hoppas att vi kan hålla kontakten och vara "vänner" hur klyschigt det än låter..
För jag skulle sakna honom för mycket annars. Jag kommer sakna tryggheten.
Jajaaa livet går vidare trots att det är tråkigt och jag känner inte samma trygghet längre..

Menmen vi har sommaren framför oss :D och då kan faktiskt allt hända, det var ju faktiskt under förra sommaren som jag träffade erik för första gången. Sommaren är härlig, men jag saknar tryggheten även under sommaren. Och jag tror att trygghet är en viktig sak för min personlighet. Känner jag mig trygg visar jag bättre sidor än om jag inte är det. Vi får se hur det blir och för en gångs skull ska jag inte köra med MEGAKLYSCHAN att SOMMAREN 08 KOMMER BLI DEN BÄSTA! för det tror jag men vi får ta den som den kommer :D

Idag var jag hos Martin :D Det är en underbar människa och vän som jag älskar av hela mitt hjärta. Han förstår mig och finns vid min sida och är nog världens bästa kille, helt ärligt. Han har operarat bort halsmandlarna och har haft jätteont och jag tycker så synd om min älskling. Det var så skönt att få träffa honom :) mysigaste människan <3 jag älskar dig


SOMMAR SOMMAR SOMMAR - LOV

OJ HELVETE! JAG TRODDE DET VAR TYP 2 VECKOR KVAR! DET ÄR FÖRIHELVETE 5 SKOLDAGAR KVAR! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VAD SKÖNT! Imorgon som vanligt, ska titta på film på engelskan ;) torsdag vanligt men ingen IHL så jag slutar halv 2. Nationaldagen på fredag allts lediga! sen har vi inga lektioner på måndag så då är vi också lediga :D Vanligt tisdag, ska fika och kolla på debatten på samhällskunskapen. onsdag kolla film på engelskan. torsdag sista vanliga skoldagen men slutar också halv 2 :D. SEN ÄR DET SKOLAVSLUTNING FYHELVETE VAD SKÖNT!

Midsommar blir nice ju!? Vi ska till öregrund och tälta på tomten min ;) det blir jag kajsa linn micaela jeanette alice emelie med kanske några undantag och tillkomlingar (eget ord?) + typ 7 flak cider? ;) hahah. ASNICE! Det ska bli galet nice och sen ska Henrik dra med sig johan kalle och sebbe också :) så det blir la trevligt. Och victor viktor och jocke våldgästar i ett tält på tomten!? ELLER INTE! hahahah!

BTW så har ju jag trott att den här lillabloggen skulle vara hemliga since jag bara skriver för att det är jävligt skönt ibland och verkligen inte för att några ska läsa det men så blev det inte!? jag har ju självklart skrivit att jag är från täby så då är det ju bara att söka på kontakter och i täby and THERE I AM! fick jag veta från Linn ... haha :p tabbe eller? nåväl. Det är väl bara att ENJOY! Jag skriver vad jag känner för och när jag känner för det bara :)

Nu börjar jag med geo arbetet vad duktig jag är ;)

skolaskolaskola

Nu har helvetet brutit lös här hemma :D
Det började med att mor nämnde att om jag inte gjorde den här uppgiften som jag skulle göra när jag istället tittade på mitt älskade desperate housewives så skulle jag få IG I ETT ÄMNE! (hör och häpna :O....) -.- Jag svarade med att jag kommer ändå få ig i ett ämne som vad fan spelar det för roll? Då blev det inga glada miner :D förutom från mitt håll. Jag kommer nog däremot inte vara lika glad inom en framtid men det är ett senare problem.
Nu kommer jag få 1000 kronor mindre i sommar. JÄVLA HELVETE! oj. schizofren? nejmen jag kom på hur det suger. även fast jag inte behöver åka iväg någonstans måste jag ju ändå ha dricka.

Jag behövde även pengar till Thailand dit jag och micaela skulle åka med elsas familj över jul. Men hennes familj skulle tydligen inte dit längre.. Så då blir det över påsk istället och då ska jag antagligen med min äckliga familj till New York. Okej tacka vet jag New York men vad väljer man New York en vecka med en äcklig familj som man måste umgås med alltid annars också eller Thai 2 veckor med vänner. SVÅRT VAL! eller vänta..!
Försöker få mamma att åka på sportlovet istället men jag har inte ens råd med båda resorna.

Det jag har kvar nu är Ryska revolutionen uppsats, Geografi arbetet, Rom prov och Geografi prov.
Ryska revolutionen måste jag typ skriva klart nu. eller imårn.. Men det är inte speciellt svårt när jag har emelies text. Sen har vi Romprovet som jag skulle gjort imorse. Men jag hade inte pluggat. JAG SUGER! Geografiprovet har jag imorgon men det tänker jag fan inte plugga till han gav mig massa STÖRDA frågor som inte resten hade.. Plus att min fusklapp är blöt sen flaket. Sen har vi geografiarbetet som jag väl får ta att gnola ihop. Jag låter som STÖRSTA igbarnet nu.. Är jag det? Nejdå bara jävligt lat. det suger faktiskt, för jag kan typ inte göra någonting åt det. jag har försökt jävligt länge.

RSS 2.0