hard workwork!

Förresten så klarade jag Naturkunskapsprovet :D 21,5 och 21 var G menmen! ett G är ett G!
Klarade dock inte geografin, för det var helt STÖRDA frågor.alltså verkligen liknande inte det ordinarie provet alls. det sa Gillis själv! Jag blir så jväla sur, nnu måste jag göra om det på onsdag helvete helvete! Jag som skulle ha VG för att få det betyget. + att nu har jag inte gjort Geografi arbetet heller som skulle vart inne igår. Jag tappade lusten när jag fick tillbaka provet. Var tvungen att sätta mig själv ett tag och typ andas :p ja sån är jag. Lite överkänslig? nej det skulle jag inte påstå:P
NÅVÄL! Livet är inte över. Men IG i samhällskunskap och det vet inte mamma lalallala jag funderar på om jag ska "råka" glömma betygen i skolan så hon inte ser de. Då kan jag iaf få en bra sommar. och så jobbar jag upp betygen i 2an. ASGRYMT ;D

Förresten så är mor och far på landet nu och det verkar som att jag har 3 möjligheter till sommarjobb på landet :D asnice ju! Välbehövligt om inte annat. I bagarboden, glasskiosken och vad var det mer nu.. jaja. Hmm vilket vill jag helst ha? Svårt att säga :) Bra med jobb iaf. Bara att jag inte hade planerat att vara där sååååå mycket. För det är rätt kallt där :P Men det är mysigt och jag trivs får väl ta upp nån kompis. Eller 2 så kan de leka sola och bada på dagarna medans jag jobbar. GRYMT! okej det lät rätt deprimerande men pengar är ju faktiskt pengar ;)

Nu ska jag duscha så att inte Kajsa&Co kommer och våldgästar när jag sitter här i stort sett naken! ojoj! Bråttom bråttom, som alltid för lilla Linnea. Liten vet jag inte men.. :)

välkommen sommar

Nu är det verkligen sommar :D Jag och kajsa har suttit vid fontänen två gånger den här veckan och ätit lunch :) så jäävla nice! ja den här veckan har man verkligen haft tur med vädret.

Var på jennies studentmottagning i torsdags och jag och emilie åkte på hennes flak , det var lite festligt Så grattis jennie till studenten :D verkligen!

Igår, fredag hamnade jag och emelie på Tobias brors flak också det var HEL festligt :D haha. Helt sjukt roligt anette har massa roliga bilder. Förutom att jag körde pose = GALEN varje gång en kamera viftades med. Inte vackert men jävligt roligt var det :D Den här gången var det dock betydligt fler man kände Andrén såklart! Emil Josefine Anette Emma Helle Nathalie Jossa och så var Hanna Julia Karin Elli Nicole och några fler på också :) Haha rätt kul att läsa namn? jaaaaaaaajaaa :)
Igår kväll var vi iaf här. Jag Linn Matilda Jeanette Malin. Sen kom Erik Eric Andrén Emil Fresse Niklas och sedan även Kalle Filip Adam och sist men inte minst Madde och Kajsa. Det var faktiskt trevligt och skönt att ta det rätt lugnt också.

Ikväll bär det av mot Berga på studentskiva Jag Kajsa Madde och kajsas kompisar rebecca och Sandra och Hjalle och hans kompisar ska med. Sen KANSKE anna och ellen eller carro och emelie. Vi får se vi får se. Ska bli spännande vet dock inte vad jag ska ha på mig. Kanske ska jag norpa ellies kjol en sista gång innan jag lämnar tillbaka den? :) eller mina egna? vi får se vi får se

Jag hoppas att det blir en lyckad kväll iaf.


ÄCKELfredag

IG på stormaktstiden och antagligen IG på Naturkunskapsprovet, vi förlorade vattenkriget..MEN vi hade iaf tur med vädret.

vändning i humör

Jag tänker på hur glad och duktig jag kommer känna mig om jag klarar det här. Det blir fan glädjetårar på det! Vilken lättnad det vore och just nu, just idag känns det som att jag kommer klara det här! Jag ska fan kämpa! Och göra mitt allra bästa. Jag hejar på mig själv!

Jag kan klara det här


HEJ-KOM-OCH-HJÄLP-MIG!

Hej jag heter Linnea, jag lever under bra förhållanden men "det är inte dem det är fel på, det är mig"! Jag har många svagheter, en av dem är inte att planera. Några av dem är att följa planeringar, att sätta igång och att koncentrera mig. Jag är däremot en FENA på att skjuta upp saker!
Jag kan bestämma mig för saker! men jag gör dem inte.... Jag är inte dum, jag är bara vääääääääääldigt lat!

jag har 7prov, 3 inlämninsuppgifter, 1 uppsats, 1 tal och en 350 sidor lång bok att läsas ut.
Idag är det tisdag (vi kan t.om säga onsdag) Allt det här ska vara gjort tills nästa fredag.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag väljer att skratta, det är ofta en bra egenskap. Jag skrattar för det mesta! För att vara ärlig har jag nog skrattat mig igenom hela livet, hittils! 
men det duger inte längre.. vid det här tillfället är det nog inte någon speciellt bra egenskap.

För varje sak jag skjuter upp blir det exakt lika många grejer med en dag mindre och mindre att arbeta.
Jag vet att jag måste ta tag i det här, jag vet att jag måste klara det här. Men ändå gör jag det inte. Jag förstår inte vad jag håller på. "Det är bara att göra det!" Visst låter det så sjukt enkelt!? Men för mig är det tydligen inte det.

Som grädden på moset har jag inte hittat något sommarjobb och måste skriva ett CV tills helgen, det känns som något jag kan skjuta upp men det kommer jag ångra så sjukt mycket i sommar när jag inte har ett öre och alla kompisar reser utomlands eller iaf någonstans inom Sverige.

Mamma blir tokig på mig, värre och värre för varje dag som går. Alldeles nyss sa hon att hon ville att jag skulle åka som au pair till USA när jag gått ut gymnasiet. Hon vill bli av med mig med andra ord, det tackar vi för!
Det skulle ifs kunna vara riktigt nice. Men jag är nog för feg.. Jag har alltid hatat att ÅKA BUSS själv.. Det har visserligen blivit bättre med åren (bevare mig väl). Men USA! själv! ett ÅR! lite skillnad från att sitta på 614 från torvmossegränd till täby centrum i 13 minuter.

Mitt hopp genom allt har oftast varit mig själv, men när jag inte kan lita på mig själv och inte vet vart jag har mig själv vad ska jag då göra?


hejdå sommarjobb, hejdå sommarnöjen, hejdå Ayia Napa, hejdå självkänsla, hejdå självförtroende, hejdå betyg, hejdå mamma, hejdå USA, hejdå liv.
hejdå hejdå hejdå!


PS. Du! förresten! jag är en hejare på att klaga också! DS.

En helg i skåne

Helgen var minst sagt intressant! Det är en sida eller ska man säga del av släkten som man inte träffar speciellt ofta och speciellt inte tillsammans. Det kanske är positivt till viss del, men vissa skulle jag gärna träffa oftare. Så det var roligt att träffa dem. Detta var en händelserik helg och lärorik måste jag också säga att den var! Jag lärde mig nog en hel del om mig själv, och olika sätt att leva på. Grattis och ett trefaldigt leve unnar vi Farfar som numera har levt i 70år och som min kära farbror sa, vi ser framemot 70 till!

L

sommarlov, du är mer än välkommen!

Kommer jag verkligen att klara det här?
Jag tror faktiskt inte det, men jag ska försöka.. det ska jag!We cry - The script

think pink! höhö

Är inte dessa skönheter för himla tuffa? Man kanske skulle satsa på ett par?
544099-2
Bianco footwear
endast 400riksdaler

J.A

Våran vänskap avslutades på ett ganska onödigt sätt? Everything happends for a reason? Kanske.. Men till det här hittar jag ingen speciell anledning. Vi hade alltid lika rolig, varje gång i 6år. Det kändes så rätt. Sen hände det som fick allt att komma till ett slut. Det var nästan ett år sen nu. Det var inte ens en stor sak. Jag överreagerade.. som vanligt..? Det var mitt val, verkligen. Jag förstår, när jag "valt bort" våran vänskap pga en sådan sak, att du inte vill "ta tillbaka mig" efter det.

Jag försökte flera gånger. Jag sa att jag saknar dig. Du sa att du saknade mig. Det kanske du gjorde till viss del men jag tror att det mer var som ett svar på en fråga.
Synd är det verkligen. Jag överlever helt klart utan dig. Men nu skulle det vara skönt att ha dig vid min sida, jag saknar dig vännen. Jag saknar allt med dig. Kan du inte komma tillbaka i mitt liv?

Jag ser dig inte ens längre, jag skulle knappt känna igen dig? Jo det skulle jag alltid göra. Ditt sätt att gå kommer jag alltid komma ihåg. Åh vad jag saknar dig. Jag har aldrig kännt mig så trygg som när jag var med dig.

After all är allt jag har att säga: tack! tack för allt! Jag tror inte att jag skulle vara densamma utan dig.

Varför tog jag ens upp detta? Jag kan knappt gråta men om jag kunde skulle jag nog göra det. Av saknad till alla våra filmkvällar hemma hos dig. Jag älskar ditt hus, dina kakor, dina glassar, dina isbitskukar, din saft, din extrasäng, dig!

9maj

Idag firar vi en månad älskling :D
Alltid något att hänga i granen :)<3

vaknat på felsida? nej problemet var nog att jag gick upp ur sängen överhuvudtaget

Haha så kan det gå! Jag Emelie Carro skulle testa carros vattenpipa. Det resulterade i en stor brasa(!?) på carros veranda bord. Aa, det där borde vi nog öva lite på för att vara ärlig.

Denna dag började ingeeee bra! jag vaknade halv8 och jag började 20över. Jag var tvungen att duscha och tvätta håret. Jag sminkade mig knappt, åt två hårda mackor och bytte kläder en 4 gånger? Jag hann självklart inte torka håret vilket leder till ett ANTAL kommenatarer när jag kliver in i klassrummet vilket jag INTE behövde denna morgon. Det gör mig väldigt irriterad. Sen fastnade jag på några uppgifter på provet också, men Niklas hjälpte mig frivilligt. Tack så mycket :) du gjorde helt enkelt min dag!?

Slutade kvart över 9 idag efter nationella, efter det har jag sovit , tjockat bohemian raspberry <3 och kollat på 10 things I hate about you. Jag skulle egentligen träffat erik men efter många om och men, många missförstånd så blev det inte så. Nu är jag på sjukt dåligt humör :P Och MÅSTE åka och jobba... Skulle gjort det direkt när jag slutade, HELVETE! jag blir så sjukt irriterad :p..................................... Nu kanske jag ska träffa honom lite senare ikväll. Men nu har jag inte ens någon lust längre. Men jag måste väl göra något av den här dagen antar jag?

JAG ÄR ARG! HEJDÅ!

PS. Nu tänkte jag bara nämna också att Alice Avestedt är nog den gulligaste människan på jorden :) DS.

2/5

my house is a total mess känns det som! Hade lite besök här igår vavava! Först gick jag och mötte linniepinnie och när vi kom tillbaka var huset invaderat av emil och erik. Efter ett tag kom även challan och michaela och vi bjöd in marcus hampus brogan och nånmer! Det var trevligt och gick väl rätt så lugnt till. Men det blir ändå en del att städa. Det gjordes och sedan körde vi nere hos emelie dagen efter det. Ännu mer folk, ännu mer att städa. Men det var kul faktiskt. Synd att inte erik kunde komma dit bara!
I Lördags var det dags för att fira Jessica "Råttan" Karletorp. Vi började med middag hos Mathilda och efter många om och men så fortsatte tåget mot mig. Förutom vi 13? tjejer så hade vi även med oss Carl Rickard Joakim Berra mm. Senare kom Ch &co och även erik erik och emil. Det blev värre och värre för varje dag med städning kan jag bara säga. Det var faktiskt en lyckad kväll. Men städningen dagen efter tog typ 2h, och den är egentligen inte klar heller. Massa oväntade saker hände? Kajsa ramlade ner från studsmattan bröt båda handlederna, åh ja herrejävlar..
tack och hej!

5maj

Jag och emelie pratar om att kungafamiljen inte alls borde vara värda all uppståndelse de får när de inte ens kan svara på ett jävla brev. Visst är det väl så ändå? :) Ps. De är fortfarande välkommna på fika i emelies trädgård.

Idag var en solig och fin dag. Nu känns det verkligen att sommaren ÄR påväg. Är det någon blogg som inte har tagit upp detta ämne, det är frågan! Emelie Jossa Käck Adam och jag blev stannade av en gubbe, som tydligen hade varit polis. Han började babbla om att vi från skolan där inte kan gå ut rakt ivägen för att vi kan stanna tvärt men en bil har en bromssträcka på 30meter och det måste vi tänka på. Han ville absolut inte störa oss utan han ville bara berätta att man skulle tänka på det. Vi tackade för omtanken eller något sådant? Och 3 gånger var han på vägen att gå men kom tillbaka varje gång för att säga att OSS ville han absolut inte störa. Tillslut blev det tack och hej istället för tack. och slutligen gick han. Ja, jag säger då det :p haha.

Idag blev det även lunch på BK ;D hahaha. För att jag skämde ut mig i matkön? hahah. Emelie lyckades också göra det denna härliga dag ;D puss på oss.

Företagsekonomiprov imorgon! hur kommer det gå?
Sisådärva.. :p Plugga är inte min grej, för att vara ärlig. Det låter bra.. eller hur?

Jag saknar min Erik massvis, han är otroligt bra och gör mig glad. Tack för det min älskling.

Linnea

hjärtat!

Jag kanske inte ska prata om smärta. Jag har inte upplevt den i jämförelse med dig. Men det gjorde ont att se dig sådär. Hjälplös, gråtandes. Allt av smärta. Fysisk sådan. Den här gången gjorde det ont för att nu känner jag dig så pass bra. Du är en utav mina närmaste vänner, som det aldrig blir fel med? Peppar peppar.. Men inte hittills och det känns inte som att det finns någon anledning till att det skulle bli det heller? En gång har det gjort ondare i mitt hjärta. Då kände jag dig inte lika bra, men då var din smärta psykisk. Att se dig så var, ärligt talat, det värsta hittils i mitt liv. Att se dig sitta där, söndergråten. Nollställd utåt, förstörd inåt. Det gjorde så jävla ont!!!!!!!! Jag brast inuti. Jag är inte den som gråter, inte nu längre. Jag har haft den perioden känns det som. Jag menar inte att man går förbi den och "växer ifrån" den. Men jag grät ofta ofta när jag var mindre. För att citera min vän Caroline "Förut grät du fan alltid!". Nu gråter jag inte längre. Jag har gråtit vid tre tillfällen det här året och nu är det ändå maj månad. BRAVE.. nej, det är inte det jag försöker säga. Missförstå mig inte. Men då grät jag, ohejdligt. Jag kände eran vänskap, ni tjejer i klassen. Alla ställer inte upp längre, vi har våra kurvor i vänskapen, den kommer inte hålla föralltid! SP1D är här och nu. Inte framtiden. Men den dagen visste jag att du alltid kommer att ha en stor plats i mitt hjärta. Nu vet jag det ännu mer. Jag vill vara med dig. Jag hoppas att jag stöttar dig så mycket som jag försöker och vill. Du stöttar mig och du får mig att må bra. Det tackar jag för, från botten av mitt hjärta Tack tack tack. Kajsa Nyberg, du ÄR mitt hjärta.

1a maj

Blev väckt av en alltid lika pigg Erik imorse... och jag och emelie åkte hemåt med mamie lite senare. Jag satt faktiskt ute i solen ett bra tag idag. Och fick faktiskt en liten rand vid bhkanten. Nice juu:) snart kommer sommaren! sjukt taggat! Läste lite ur svinalängorna också. den är ganska seg hittils.. Ikväll kommer väl Linn Kajsa och kanske Madde hit. Jag tror vi bara ska ta det lugnt. Det ska bli sköööönt. Ska väl ta och ringa Carro och se hur hon har det i Falun.

Just nu sitter jag och kollar på benjamin klipp! alltså jag dör av skratt de är så brutalt roliga!
:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=kzGCdlodYsQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3Nl3IraSxkU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=l3YkkH-2myQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yd2L8IW6QJI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cZQgEw0JDpk&feature=related


1a maj - valborg

Valborg var det igår dårå. Efter trans america hängde jag nathie och emelie i centrum och vid grindtorp med grapparna. och tant med solskyddsfaktor ;) det var faktiskt mysigt. hinner inte vara med nathalie speciellt mycket. men det får vi ändra på! Och det hade inte ens behövt lösa sig med vår drink som vi kämpade åt oss för vi hade.. men men. nu har vi typ mer än innan vi började igår? :P haha! gått plus på ett 6pack och en cider ;). Gårdagen var väl helt okej måste jg säga! Vi började med jättegod middag hos Linniepinnie! Vi var väl 13 tjejer? Kajsa Madde EmelieWallin Sofie Michaela EmelieLundblad Jessica Micaela Jeanette Elsa Anna och Linn och jag såklart :). Maten var strålande men efterrätten måste ju varit det bästa. Jag och kajsa sprack efteråt? Herregud vad gott. Chokladfondue och vi doppade jordgubbar vindruvor annanas physalis melon osv :). Ja det var grejer. sen drog mican michan anna och elsa och jessica iväg/hem. så resten av oss tjejer drog till Emil. Det var rätt kul faktiskt. Det var väl de vanliga pöjksen där. Emil Erik Klippvik Bob Fredrik Andrén Hallström Joel Martin. Sen kom Pelle, emils pappa hem ;) hahaha! ojojoj skönast någonsin. Står och tänder ciggen inomhus, tar mousse och rufsar till mig och niklas i håret. vill följa med när vi ska vidare till erik för att han hade så tråkigt och så skulle vi få med oss hans öl. alltså hahaha! Sen åkte vi till erik dårå. Pojkarna - andren och hallström. och jag och emelie. och sen drog väl alla hem i stortsett. Det var en helt okej kväll :)

Man måste ju ändå få berätta om sin valborgsmässoafton. Eller hur? 
Varför ska det vara så j*vla speciellt egentligen? Det är en kväll som alla andra bara att alla MÅSTE göra någonting. De som alltid går ut ska göra något EXTRA speciellt. Dem som inte brukar gå ut ska få en spektakulär valborg men inte lika minnesvärd?.. haha, you know what i'm saying. Valborg är ett perfekt tillfälle för att supa första gången? Och allt detta bara för att det är vår? Bara för ett namn på en dag? Valborg! Det slutar oftast med att de flesta inte gör något speciellt alls! börjar med en middag någonstans för att sedan bege sig mot en brasa och ragga upp en fest? Denna kväll tror jag att ungdomar gör i stort sett allt för att göra nåt kul? haha. Sist på valborg hoppade tillexempel jag och mina vänner in i en främmande bil med några 20+ åringar, vi var 15! Bara för att vi skulle ha något att göra, ha något att berätta om. Varför all denna press över en enda dag under ett år. Nästa valborg ska jag bannemej ligga hemma och sova!

1a maj

var det här skönaste skolveckan någonsin eller?
Lediga måndag dårå.
Tisdag - nationella. slutade runt 11. sen åkta jag och linn hem till henne och gräddade pannkakor och åt med drottningsylt och sirap :D MUMS! sen
onsdag - två lektioner. svenska och engelska. på engelskan kollade vi på film och hade skönaste vikarien :). Filmen är lite speciellt om man säger så. Trans America. Men den blir bättre och bättre.
och så är vi ju lediga tills på måndag :D

RSS 2.0