Nyårslöften?

Vi pratade en del om nyårslöften igår och kom fram till att varför ska man egentligen ha massa jobbiga nyårslöften som man ändå inte håller? Varför inte ha roliga som man vill hålla?
Vet inte riktigt om jag ska ha nyårslöften eller inte.
joooo klart jag ska. here it comes
  • Inte röka
  • Träna en gång i veckan
  • Resa minst 3 gånger
  • Bli klar med garderoben
  • Ta körkort
- har egentligen aldrig rökt "på riktigt" utan har väl blivit på fester ibland då många av mina vänner röker (fyfy), men för ett och ett halvt år sen kände jag att näe det är inte ens gott så nu får det vara nog. rökte inte på ett halvår, tog en halv cigg förra nyår, sen blev det nyårslöfte som hölls(!). Så får bli samma i år.
- detta låter väl egentligen som lite av ett ångestfyllt löfte, men egentligen inte för man mår ju så himla mycket bättre av att röra på sig och en gång i veckan är inte ens jobbigt
- resa är ju bland det bästa som finns, så kände att ett roligt löfte som det borde väl gå att hålla
- är ett skämt egentligen att jag fortfarande inte klar, och om jag inte skulle bli det under hela detta år, så.... nej då vet jag inte vad jag gör.
- är lite ångestfyllt egentligen då det innehåller plugg. men fan jag kan ju köra och det vore ju så jävla skönt med ett körkort. till saken hör att min familj bestämt sig för att köpa en till bil så fort jag skaffar körkort, som jag får använda när jag vill såå i år gäller det!
förra året hade jag bara ett nyårslöfte som jag som sagt höll. i år blev det betydligt fler så vi får väl se hur det har gått när året är slut :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Mina nyårslöften:

- Ta körkort

- Träna bättre

- Sluta bita på naglarnaVi kan jobba tillsammans på de första två punkterna :D Inte sista, haha..

2011-01-03 @ 07:44:27
URL: http://sofajab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0