1 år tillsammans.

Tjenamors bloggen, det var inte igår! Been busy living som man brukar säga, HA! nejmen hade en grym helg med bowling och utgång med bland annat carro och emil högberg. Började med sushi och drinkar hos mig, bowling på marions (inledde med en strike! kom 2a) och sen drog jag och carro till solidaritet. dagen efter var lite hård till en början.

jag och emil åt tapas med moster och mamma på stan, checkade in på clarion. la oss och sov ett tag till den mest fantastiska utsikten. vaknade till då och då och när man kika ut ur det stora panoramafönstret var himlen helt rosa framför stadshuset. DRÖM! Sen gick vi till Restaurang Kungsholmen drack grymt gott vin, åt en sinnessjukt god skogssvampstoast till förrätt, jag tog lammchobez (typ wrap) som var god till varmrätt och så delade vi på en helt okej creme brule (med massa såna här nånstans`´^´``). satt där ett bra tag innan vi promenerad till hotellet.

dagen efter gick vi upp och åt god hotell frukost och jag hade massage på spat som låg på 8e våningen på hotellet. det var skönt men fan inte värt 900 spänn, emil gör typ bättre. (oj vad nöjd han kommer bli nu) sen mös vi på spat, i poolen som var på takterassen och i bastun. NAJS! på dagen gick vi på stan för att slipp städdagen hehe och sen gick vi på contagion efter en äcklig lunch på coffehouse by george. Filmen var bra. Får nog 3,5 / 5.


hjärtat


det sista man såg av den rosa himlen, var helt magiskt nära HELA himlen hade samma färg.


Melker Anderssons Restaurang Kungsholmen

för ovanlighetens skull tog jag inga bilder men är inte så missnöjd som jag brukar vara över det för allt finns kvar så tydligt i minnet. haha vad klyschig jag är

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0