The search for the perfect pair of jeans

Är på jakt efter svarta jeans då de jag har nu har blivit helt slappa i midjan och runt knäna och fått en gradaskig färg ist för svarta. inte så konstigt att de blivit slitna då jag verkligen(!) har slitit de med hälsan. Nu är det dock helt omöjligt att hitta de perfekta. Vill ha med högmidja och "skinny"ben, de ska vara helt svarta och lite stretchiga. Viktigt att hitta de perfekta, de måste vara sköna vilket de jag har nu är, så otroligt sköna. Priset är inte lika viktigt då jag använder de i stort sett varje dag och de passar till RUBBET! anledningen till att jag inte köper likadana som jag har nu är att de typ har bytt material så de är inte alls stretchiga och inte så sköna.

Tog en liten runda på götgatan efter jobbet igår utan framgång på jeansfronten men hittade en hel del grejer på H&M, blev dock inget köp igår. Kommer dock antagligen bli inom en snar framtid av denna:


En helt vanlig tröja kanske, 79:50 på H&M men jag ÄLSKAR DEN! att matcha med skinnbyxor, päls över och converse till så det blir lite kontraster, ÅH! gärna lite enkla silverringar till det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0